Logo print

Tilsluttet hjem - trådløs eller fortrådet? | Legrand Denmark

Trådløs banner

Tilsluttet hjem

Trådløs eller fortrådet?

For at nyde et bedre liv sammen i dit tilsluttede hjem, har du muligheden for at installere en trådløs løsning eller en fortrådet løsning. For at træffe det rette valg, tænk venligst over følgende:

Tådløst hus

Trådløs løsning

Intelligent kommunikation mellem enheder via et trådløst signal. Konsultation og styring via smartphone, tablet eller trådløs kontakt på væggen.

Fortrådet hus

Fortrådet løsning

Konventielle produkter, der modtager befalinger gennem et kommunikationskabel. Konsultation og styring via smartphone, tablet, skærm på væggen eller blot en scenarie-vælger på væggen.

Karakteristika
Karakteristika2